Bio-Kult sbírá další ocenění této sezóny!

19. 04. 2022

Rok 2022 ještě není ani v polovině a my slavíme mimořádně vzrušujícími výhrami.

Probiotikum Bio-Kult 14 zvítězilo v kategorii Best VMS (Vitamíny/Minerály/Doplňky) společnosti Nutrition iMag, pro kterou hlasovali zdravotníci.

Novinkou loňského roku na trhu byla Bio-Kult Pregnéa (na našem trhu by se měl produkt objevit v druhé polovině roku), která získala ocenění časopisu Natural Pharmacy Business za Nejlepší produkt v péči o matku a dítě, pro kterou hlasovali lékárníci.

Stále populárnější Bio-Kult Boosted byl vysoce oceněn v kategorii Nejlepší doplněk stravy časopisu Natural Pharmacy Business, pro který hlasovali lékárníci. Bio-Kult 14 také ve stejné kategorii získal ocenění Highly Commended (Zvlášť doporučován).

V soutěži Lékárenský produkt roku jsme získali dvě výhry. Bio-Kult 14 získal ocenění Best VMS (Vitamíny/Minerály/Doplňky). Bio-Kult Pro-Cyan pak získal cenu Best Women's Health (Nejlepší pro zdraví ženy). Pro obě ceny hlasovali lékárníci.

Jako druhé ocenění tento rok, získal Bio-Kult Boosted cenu v kategorii Nejlepší alternativní produkt od lékařů a čtenářů časopisu IHCAN.

Časopis Health Food Business  označil výrobek Bio-Kult Candéa jako Highly Commended (Zvlášť doporučován) v kategorii Nejlepší osobní péče. O tyto ceny hlasovaly týmy prodejen zdravé výživy.

Nejsou to jen profesionálové, kteří milují Bio-Kult, ale výhody našeho sortimentu zjevně pociťují i ​​koncoví spotřebitelé. Čtenáři časopisu Natural Lifestyle označili Bio-Kult Candéa jako Highly Commended (Zvlášť doporučován) v kategorii Nejlepší osobní péče.

Bio-Kult 14 získal ocenění Best VMS (Vitamíny/Minerály/Doplňky) v rámci ocenění True Health Magazine.

A nakonec, čtenáři Your Healthy Living zvolili Bio-Kult za Nejlepší doplněk pro zdraví střev.

Byl to skvělý začátek roku 2022! Děkujeme všem, kteří hlasovali.